BLI MEDLEM
Öppna ditt konto

INSÄTTNING
Använd kampanjkod: RRS300

FÅ BONUS
Upp till 1500 SEK

Allmänna Villkor

 1. Ange bonuskod RRS300 i avsnittet "Kampanjkod" överst i kassan innan du gör din första insättning.
 2. Minsta insättningsbelopp som är berättigat till denna kampanj är 100 SEK eller motsvarande i annan valuta.
 3. Bonus erbjudandet består av 100% bonus på första insättningen.
 4. Din bonus kommer automatiskt att krediteras på ditt konto så snart insättningen har omsatts en gång (x1) med odds på minst 1,80, och alla kvalificerande insatser har avgjorts.
 5. Insättning + Bonus måste omsättas 8 gånger innan uttag eller överföring till annan produkt kan göras.
 6. Endast spel med sammanräknad odds på 1,80 eller högre kommer att räknas mot omsättningskravet.
 7. Kombinations spel, även känd som ackumulatorer, kan placeras för att fullborda omsättningskravet på bonusen förutsatt att spelaren har gjort minst 3 val, med ett minimum odds på 1,60 per urval och en total oddset 4,10.
 8. Användare från Armenien, Albanien, Slovenien, Bosnien och Hercegovina, Lettland, Kroatien, Kambodja, Island, Moldavien, Serbien, Montenegro, Makedonien, Litauen, Chile, Kirgizistan, Georgien, Ryssland och Taiwan är inte berättigade till välkomstbonus.
 9. Maximalt bonusbelopp är 1500 SEK eller motsvarande i annan valuta, även om den initiala insättningen är högre.
 10. Flera vadslagningar placerade på samma evenemang räknas inte mot omsättningskravet och kommer att betraktas som bonusmanipulation vilket resulterar i borttagning av bonus och alla bonusvinster.
 11. System satsningar och / eller virtuella satsningar räknas inte mot omsättningskravet.
 12. Endast avslutade spel räknas mot omsättningskravet.
 13. Du måste slutföra omsättningskravet inom 90 dagar efter din första insättning. Om omsättningen inte är slutförd, förloras eventuella pengar i din bonusbalans.
 14. Omsättningskravet måste vara uppfyllt innan du kan ta ut dina pengar eller överföra vinster till andra produkter annars kommer bonus eller vinster som genererats från den att förverkas.
 15. RoyRichie.com förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra erbjudandet när som helst och i händelse av felaktig användning kommer de ansvariga spelarnas konto att stängas ned med omedelbar verkan.
 16. Dubbla/flera konton är förbjudna. Eventuella konton som misstänks vara anslutna på något sätt kommer att få sina bonusar och eventuella vinster som genererats från den borttagna omedelbart.
 17. Spelare kan bara använda en välkomstbonus. Kunder som tidigare använt en annan välkomstbonus har inte rätt till detta erbjudande.
 18. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 19. Vadslagningar som är Cashed-Out räknas inte mot omsättningskravet för någon Sportsbook-relaterad kampanj.
 20. Allmänna villkor gäller för detta erbjudande.